WEBINAR: De zin en onzin van mindfulness: ervaar het zelf!

webinar

De webinar over mindfulness heeft plaatsgevonden op donderdag 23 februari van 12.00u tot 13.00u. Heb je niet mee kunnen doen? Kijk de webinar dan hier terug: 

Doelgroep: Alle professionals in de soa- en hiv-bestrijding.

Wanneer: 23 februari van 12.00u tot 13.00u

Accreditatie De webinar is niet geaccrediteerd

Je hebt vast weleens gehoord van mindfulness. Maar wat is het eigenlijk? Tijdens deze webinar wordt ingegaan op de wetenschappelijke achtergrond van mindfulness in relatie tot veerkracht. Daarnaast maak je kennis met een aantal mindfulness-oefeningen die online begeleid worden. Deze webinar combineert de theorie met de praktijk van veerkracht voor professionals.

(Samen) meedoen!
Je kunt deze webinar in je eentje volgen maar het is natuurlijk des te leuker om dit met je hele team te volgen (tijdens de lunch)! Maar één van jullie hoeft zich dan aan te melden. Zorg wel voor een ruimte met computer, geluid en eventueel een beamer.

Aan deze webinar kunnen namelijk maximaal 100 deelnemers meedoen (Een team telt als één persoon). Wie het eerst komt, die het eerst maalt. We laten 130 inschrijvingen toe aangezien we ervan uitgaan dat niet iedereen die zich aanmeldt ook daadwerkelijk mee gaat doen. Het kan dus zijn dat je je aanmeldt maar (helaas) niet mee zult kunnen doen. Doe je mee als team? Stuur dan een email aan Suzan Bergh (sbergh@soaaids.nl) om er zeker van te zijn dat je niet uitgeloot wordt.

Aanmelding en toegang
Er is plaats voor 100 ingeschreven deelnemers. Je ontvangt uiterlijk op 22 februari een bericht of je mee kunt doen of niet.Dit hangt af van het aantal inschrijvingen. Als je mee doet ontvang je ook op 23 februari een email met daarin de link naar de webinar.